Арнайы формат

Ұзын туралған макарон өнімдерін, ұяларды және «Жайма» арнайы форматын жасау, барлық пайдалы тағамдық және дәмдік қасиеттерін сақтауға мүмкіндік беретін төменгі температуралық режимдермен кептіру технологиясы бойынша жүзеге асады.

«Жайма» шығару кезінде, қолмен жаймалауға ұқсас етіп, қажетті қалыңдықта жаймалау технологиясы қолданылады. Қазіргі асүйде «Жайма» қазақтың дәстүрлі тағамы – бесбармақ дайындағанда қолданылады. Жылтыр тегіс беті, жұмсақ сары түсі, иілгіштігі өнімге қайнату қасиеттерінің жоғары көрсеткіштерімен жарасымды түр береді.

Copyright © Мартин 2015-2024

Қазақстан, Орал қ.
Желаево өнеркәсіптік аймағы, 24
Сайт "Web-inSite" студиясында әзірленген
Яндекс.Метрика