Ұзын туралған макарон өнімдерін, ұяларды және «Жайма» арнайы форматын жасау, барлық пайдалы тағамдық және дәмдік қасиеттерін сақтауға мүмкіндік беретін төменгі температуралық режимдермен кептіру технологиясы бойынша жүзеге асады.
Қанық ашықсары түсімен және айрықша қайнату және дәм қасиеттерімен ұзын туралған макарон өнімдері және ұялар кез келген тағамның сәнін келтіреді.
Ұяларды тартылған етпен және көкөністермен толтырады немесе бөлек тағам, гарнир ретінде қолданады.
«Жайма» шығару кезінде, қолмен жаймалауға ұқсас етіп, қажетті қалыңдықта жаймалау технологиясы қолданылады. Қазіргі асүйде «Жайма» қазақтың дәстүрлі тағамы – бесбармақ дайындағанда қолданылады. Жылтыр тегіс беті, жұмсақ сары түсі, иілгіштігі өнімге қайнату қасиеттерінің жоғары көрсеткіштерімен жарасымды түр береді.
Дайын өнім 400г, 500г, 350г, 2кг орамаларға бөлшектеп салынады.
«Мартин» сауда белгісімен ұзын туралған өнімдердің бірнеше түрі шығарылады: