Алдынғы қатарлы итальян құрылғысының кептірудің жоғары технологиясы және жоғары сапалы шикізат – құрамында ұлпа және каротиноидтық пигментттердің үлесі жоғары ұн және мөлдір таза су өнімдерге қанық ашықсары түс береді. Ал құрылымының беріктігі қайнатқан кезде пішінін сақтауға мүмкіндік береді және өнімдерге озық сапа мен таңдаулы дәм береді.
Дайындау шапшаңдылығы мен қарапайымдылығы, қасиеттерін өзгертпей ұзақ сақтау мүмкіндігі макарон өнімдерінің басты құндылығы болып табылады.
Өнімнің сапа көрсеткіштері және жоғары гигиенасы оның сапасы мен қауіпсіздігіне кепіл болады.
Дайын өнім 400г, 1кг, 2кг, 5 кг орамаларға бөлшектеп салынады.
Макарон фабрикасы МемСТ Р 51865-2010 талаптарына сәйкес, түрлі пішінді макарон өнімдерінің 20-дан астам түрін шығарады: